T 0497 234001

Arifal

Arifal zorgt voor de – letterlijke – basis voor uw logistieke processen, namelijk: pallets. Deze beschermen uw product en harmoniseren uw transport. Daarom stelt u er hoge kwaliteitseisen aan. Net zoals Arifal.

Dit jaar (2019) bestaat Arifal 40 jaar! Vanuit het Belgische Genk en Beringen levert Arifal nieuwe en tweedehands pallets in alle soorten en formaten. En ze verzorgen het volledige beheer van uw pallets met een palletpool-formule. Mocht u pallets te koop hebben? Arifal neemt deze graag over, knapt deze op en brengt ze weer op de markt. Een ander onderdeel van Arifal is de kartonnen verpakkingen. Dit bedrijfsonderdeel is in het Nederlandse Bladel gevestigd.

Fotografie op locatie en productfotografie

Arifal bestaat dit jaar (2019) 40 jaar en dat moet uiteraard worden gevierd! De klanten van Arifal kregen allemaal een heerlijke taart. Hiervoor heeft Boost Creators de teksten voor geschreven. Nog belangrijker was, dat Arifal ook hun uitstraling in een nieuw jasje wilde steken. Fotografie is hiervoor voor Arifal een belangrijk onderdeel.

Boost Creators verzorgde de fotografie van de verschillende bedrijfslocaties. Daarnaast fotografeerden wij verschillende pallets. Het foto-resultaat wordt later gebruikt voor content van nieuw verkoopmateriaal.

Brochure

Boost Creators maakte de nieuwe brochure van Arifal op. Eerst verzorgde wij de fotografie (zie hierboven) en daarna (her)schreven wij de teksten en gaven we een modern uiterlijk aan de brochure. Deze werd in een hoge en lage resolutie door ons aangeleverd, waardoor Arifal de brochure kan laten drukken en op internet kan publiceren.

#grafischontwerp #graphicdesign #fotografie #productfotografie #beeldbewerken #concept #creatie

© 2020 Boost Creators