T 0497 234001

Bestronics

Trots zijn we op Bestronics als referent. Bestronics is een productie- en assemblage bedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van het Veldhovense bedrijf zijn productie-ontwikkeling, assemblage van hightech electronica en het produceren van kabelbomen en behuizingen. Het bedrijf van Anton en Hans van Limpt verhuisde begin dit jaar vanuit de Marinus van Meelweg in Eindhoven naar Veldhoven, recht tegenover het Maxima Medisch Centrum. Direct na de verhuizing investeerder de ondernemers in nieuwe machines. Hiermee kan Bestronics voldoen aan de grote vraag van klanten om snel, grotere series te kunnen leveren.

Wat hebben we voor Bestronics gedaan

De vraag van Bestronics was helder: Hoe kunnen we zichtbaar maken, dat wij voor mooie bedrijven werken? Deze opdracht pakte de Boosters graag op. In korte tijd werden tien bedrijven gevonden die graag als referent wilden optreden en deze werden op de nieuwe website gepubliceerd. De referenten staan op één overzichtspagina en kunnen daarnaast ook individueel worden bekeken. Boost Creators heeft Bestronics met deze opdracht al het werk uit handen genomen met het verzamelen van het referenten-materiaal (foto’s, logo’s en teksten).

Wat wij voor Bestronics doen, kunnen we ook voor u doen.
Neem contact op met Boost Creators!

Bestronics

Anton van Limpt

“De mannen van Boost Creators hebben al het werk uit onze handen genomen met het verzamelen van informatie van onze referenten. Daarnaast zijn we erg trots op onze nieuwe website die de Boosters voor ons hebben gebouwd.”

We Boost Bestronics

#referenten # allesuithanden #ontzorgen #webdesign #websitebouwen #wordpress

© 2020 Boost Creators