Hoe en wat met social media

Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, Snapchat, Vimeo, Instagram, Pinterest… Tegenwoordig zijn de online platformen niet meer op één hand te tellen. Sterker nog, overzicht houden in dit woud van applicaties is bijna onmogelijk. Toch is social media een van de makkelijkste manieren om jouw merk in de markt te zetten.

Zijn je accounts goed beveiligd?

Je kent het wel, wil je even snel een toner voor de printer of je relatiegeschenk bestellen en bij het afronden worden je accountgegevens gevraagd. Je adres, geboortedatum, eerste liefde van je moeder en het geslacht van de kat van je collega. Alles vul je in. Vervolgens krijg je nog wekenlang mailtjes met kortingen, nieuwsbrieven en andere acties.

Onmisbare tips bij het maken van een bedrijfsfilm

Bedrijven proberen tegenwoordig via online video zichtbaar te worden bij hun doelgroep. Een goede bedrijfsfilm presenteert je bedrijf overtuigend en maakt impact op de klanten. Maar hoe maak je zo’n bedrijfsvideo en waar moet je opletten? Lees hier enkele tips over een online bedrijfsvideo.

Een goede verpakking bepaalt de kracht van het product

We hebben al veel toffe verpakkingsmaterialen mogen realiseren. En dat doen we met een verpakking die inspeelt op de ‘’kracht’’ van het product. Het is altijd een uitdaging om de juiste keuzes te maken die naadloos aansluiten bij de verhaallijn van het product en de doelgroep.

Boost je relatiegeschenken, Christmas is coming…

De zomer heeft zich inmiddels ingeruild voor de herfst. We zijn dan ook druk bezig om de tofste ideeën uit te werken voor gepersonaliseerde relatiegeschenken en kerstpakketten voor 2018. Het wordt altijd onderschat, maar een goed geschenk is meer dan alleen een cadeautje.

Een merk is zoveel meer dan alleen een logo

Vaak vragen starters ons alleen om hun logo te ontwerpen. Als beginnende ondernemer is er een beperkte investering mogelijk en je wilt snel stappen zetten. Als starter krijg je te maken met veel nieuwe en spannende dingen en het duidelijk opzetten van je merknaam is daar één van.

Het Google Maps-kaartje is van mijn site verdwenen!

Bijna elke website heeft het: een Google Maps-plattegrond met daarop een ‘druppel’ om aan te geven waar jouw bedrijf is gevestigd. Een bezoeker van jouw contactpagina kan door te scrollen of te klikken eenvoudig de route naar je pand zien. Perfect! Althans, tot afgelopen zomer…

Ook FC Volendam werkt met Boost Your Club verenigingsplatform

In navolging van FC Eindhoven gaat ook FC Volendam werken met het ticketingplatform van Boost Your Club. Het platform biedt de BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties) de mogelijkheid om leden van amateurverenigingen tickets te kopen voor de thuiswedstrijden van de BVO.

Boost Creators is trotse sponsor van het Ploeg Festival

Boost Creators is sponsor van het Ploeg Festival, dat op zaterdag 25 en zondag 26 augustus wordt georganiseerd. Geen grote sponsor, maar wel een hele trotse! Het Ploegfestival is een gratis toegankelijk festival, gehouden in Ploegpark Mien Ruys te Bergeijk.