T 0497 234001

Bouwloket

Bouwloket ondersteunt ondernemers in de bouw en aanverwante sectoren bij alle vragen rondom het runnen van een onderneming, personeel en innovatie. Denk daarbij onder andere aan juridische kwesties, regelgeving, certificering, financieel & fiscaliteit, inkoop, transport, HRM, ICT, software, energie, etc.

Wat hebben we voor Bouwloket gedaan

Boost Creators heeft voor Bouwloket een nieuwe interactief platform gerealiseerd. De klanten van Bouwloket kunnen via het platform terecht met al hun vragen. De vragensteller maakt op een eenvoudige wijze rechtstreeks afspraken met de betrokken dienstverleners.  Deze dienstverleners zijn aangesloten ‘members’ van het platform.

Door gebruik van dit efficiënte platform kunnen alle partijen zich focussen op ondernemen. Men is minder tijd kwijt met het proces en het vinden van de juiste hulp. Het platform biedt dus een laagdrempelige en efficiënte manier om vragen te stellen aan experts uit de bouwwereld. Daarnaast heb je direct inzicht in de members van Bouwloket en je ziet direct welke evenementen er worden georganiseerd.

Boost Creators heeft de website gerealiseerd in samenwerking met 1412 Marketing & Media. Uiteraard werden ook de ‘gangmakers’ van Bouwloket, te weten Edmee Liebregts, Monique van Liebergen en Paul Wels actief betrokken in de ontwikkeling.

De opdracht was om een gebruiksvriendelijk en fris platform te bouwen. De ‘call to action’ van de website is gericht op het indienen van een vraag aan één van de experts uit de bouwwereld. Deze functie is daarom prominent aanwezig op de website en wordt veelvuldig gebruikt.

Benieuwd naar het eindresultaat? De website van Bouwloket is te vinden op: www.bouwloket.com.

Quote Edmee Liebregts

“Wij zijn Boost Creators dankbaar voor de fijne contacten, het meedenken en de snelheid. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Daarnaast ontvangen wij nog steeds de complimenten van onze members en van gebruikers.” 

 

#wijbouwen #bouwplatform #gebruiksvriendelijk #vraagbaak #calltoaction #laagdrempelig #tevredenklant 

© 2020 Boost Creators