T 0497 234001

Dolium

Het gezondheidscentrum Dolium huisvest 21 disciplines. In totaal staan er ruim 50 medewerkers voor u klaar om de beste zorg te verlenen. Gezondheidscentrum Dolium is daarmee het grootste zorgcentrum van de regio. Ze zijn niet alleen compleet in hun dienstverlening, maar helpen u ook graag en goed.

Website

De website van Gezondheidscentrum Dolium moest overzichtelijk en informatief zijn. Er is gekozen om alle zorgaanbieders van het Dolium een eigen pagina te geven. Daar staat informatie op over de dienstverlening, één of meerdere foto’s, contactgegevens en eventueel hun social media kanalen.

Boost Creators heeft bij alle 21 zorgaanbieders deze gegevens opgevraagd en ingevoerd op de nieuwe website. Op de homepage staan de algemene contactgegevens, routebeschrijving en een groepsfoto. Middels icoontjes kan men naar de gewenste zorgaanbieder. Het design van de website is gebaseerd op de naam van het gezondsheidscentrum. Dolium staat namelijk voor verzamelvat; deze naam is door de huurders van het Dolium bewust gekozen om hierin de gezamenlijkheid uit te dragen van de verschillende hulpverleners die in het Dolium hun praktijk hebben gevestigd. Een gedeelte van een vat komt terug aan de boven- en onderkant van elke pagina van de website.

Fotografie

Boost Creators organiseerde de fotosessie voor alle zorgaanbieders uit het gezondheidscentrum. Er werd op één ochtend individuele en groepsfoto’s gemaakt. Na de fotobewerking werden de foto’s ter goedkeuring aangeboden en ontvingen alle zorgaanbieders enkele goede foto’s die zij ook voor hun eigen social media kanalen en website kunnen gebruiken.

#grafischontwerp #graphicdesign #fotografie #productfotografie #beeldbewerken #concept #creatie

© 2020 Boost Creators