T 0497 234001

EasyLoader

Hier worden we blij van! Gerard Baggermans gaf voor zijn bedrijf EasyLoader de opdracht aan Boost Creators om onder andere een animatie te maken van de route die de laadklep aflegt. Het systeem van EasyLoader is de enige laadklep in de wereld, die de ingang van de laadruimte vrijhoudt. Het laadplatform wordt namelijk opgeborgen tegen de onderkant van het dak, waardoor men eenvoudig in- en uit- kan stappen. Voor bijna alle merken en type bedrijfswagens heeft EasyLoader een oplossing.

EasyLoader

Gerard Baggermans

“Ik gaf Boost Creators één opdracht mee: maak inzichtelijk dat onze laadklep onder het dak wordt geplaatst. Dit hebben ze met een animatie perfect weergegeven, daarnaast heeft onze website een frisse ‘look and feel’ gekregen.”

Website realisatie

Met een animatie hebben we op een simpele manier inzichtelijk gemaakt hoe de laadklep van EasyLoader verborgen wordt onder het dak, waardoor de bestelbus nog een vrije doorgang heeft. Daarnaast hebben we vijf goede referenten verzameld en op de nieuwe website van EasyLoader geplaatst. Uiteraard werd de website door ons gebouwd in de huisstijl van EasyLoader. Aangezien EasyLoader in grote delen van Europa levert, werd de website in drie talen opgeleverd.

Wat wij voor EasyLoader doen, kunnen we ook voor u doen.  Neem contact op met Boost Creators!

We Boost EasyLoader

#animatie #referenten #ontzorgen #drietalig #wordpress

© 2020 Boost Creators