T 0497 234001

HKB

Een van onze opdrachtgevers is HKB, een bedrijfsadvieskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Zij bieden vanaf hun nieuwe kantoor in Veldhoven praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers. De focus ligt op resultaat-, rendementsverbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering. Daarnaast biedt HKB ondersteuning bij ondernemers die keuzes gaan maken over de koers van hun bedrijf.

Wat hebben we voor HKB gedaan

Na het winnen van de pitch die HKB had uitgeschreven, is Boost Creators direct betrokken geweest bij de naamswijziging van Hoofdkantoor Brabant naar HKB. Wij hebben het nieuwe logo en nieuwe marketingmateriaal ontworpen. Tevens hebben wij de nieuwe website gemaakt en deze werd vlak voor de lancering van de nieuwe bedrijfsnaam op KempenTech live gezet. De nieuwe website is te vinden via www.hkb-advies.nl.

Wat wij voor HKB hebben gedaan, kunnen we ook voor u doen.  Neem contact op met Boost Creators!

HKB Advies

Rob Bierens

“Korte lijnen, snel schakelen en professioneel werk opleveren. Dat zijn wat mij betreft de kernwoorden die bij de Boosters passen. Boost Creators heeft HKB perfect geholpen met de introductie van onze nieuwe naam.”

We Boost HKB

#branding #logo #identity #website #marketing #lancering

© 2020 Boost Creators