T 0497 234001

Werken bij Intelectric

Ons eerste ‘werkenbij’-platform hebben we gebouwd voor Intelectric. Het Eerselse bedrijf is een telematica installateur.

Door het hele land adviseren, ontwerpen en realiseren zij installatieprojecten. Sinds de oprichting in 2001 is er voor meer dan 4.000 projecten in verschillende marktsegmenten gewerkt. Het klantenbestand en de projecten zijn daarmee divers en afwisselend. Door de toenemende vraag is Intelectric dringend opzoek naar monteurs. De vacatures op de eigen website leverde niet genoeg aanwas op.

Boost Creators leverde een website op waar het werken bij Intelectric centraal staat. Op werkenbijintelectric.nl gaat het niet over ‘wat’ Intelectric verkoopt, maar ‘wie’ ze zijn als werkgever. Dit alles komt terug in interviews, icoontjes, foto’s en een mooie film.

Wat hebben we gedaan voor Intelectric

De schriftelijke content werd gecreëerd naar aanleiding van het afnemen van verschillende interviews. Al snel werd duidelijk waarom men graag bij Intelectric werkt: medewerkers maken gebruik van A-merk apparatuur, heeft afwisselende en leuke projecten en daarnaast geldt voor het personeel een gunstige CAO, die normaliter niet hoort bij een telematica installateur.

Tevens gaf de prettige en informele sfeer enkele monteurs de doorslag om voor Intelectric te gaan werken. Deze informatie is allemaal terug te vinden op www.werkenbijintelectric.nl. De standaard informatie bij de vacatures (bijv. opleiding, aantal uur per week, auto van de zaak) en de doorgroeimogelijkheden werden zichtbaar. Dit in combinatie met korte teksten maakt het voor de huidige personeelsleden eenvoudig om de vacatures te delen via hun eigen social media kanalen. Dus uiteraard zijn er ook deelfuncties bij de vacatures te vinden.

 

#werkenbijintelectric

#werkenbij #boostyourpeople #fotografie #video #webdesign #content #vacatures #werkgeverspagina #Eersel

© 2020 Boost Creators