T 0497 234001

Jump Parks Europe

Met deze referent springen ook wij naar grote hoogte! Jump Parks Europe (JPE) levert in Europa trampolines en indoor speeltoestellen aan trampolinehal-eigenaren. JPE is recent opgericht door een drietal ondernemers. De productie van de trampolines en speeltoestellen vindt in een eigen fabriek in Oost-Europa plaats en de verkoop wordt gecoördineerd vanuit Boxtel. JPE viert op 1 januari a.s. haar eenjarig bestaan.

Jump Parks Europe

Anton Kleemans

“Boost Creators overtuigde ons met een presentatie van verschillende logo’s voor JPE, inclusief enkele mock ups waar de logo’s in waren verwerkt. Ze hebben de verwachtingen, meer dan waar gemaakt. Binnenkort zetten ze onze website online.

Logo huisstijl realisatie

De opdracht die we van Jump Parks Europe (JPE) kregen, was het ontwerp van het logo en daarna de uitrol van de volledige branding. Het logo en de huisstijl moest chique zijn en internationaal aanspreken. Het logo moest de drie letters van JPE bevatten en daarbij niet te veel ‘poespas’. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de website van JPE.

Wat wij voor Jump Parks Europe (JPE) hebben gedaan, kunnen we ook voor u doen.  Neem contact op met Boost Creators!

We Boost JPE

#logo #huisstijl #newbrand #website

© 2019 Boost Creators