T 0497 234001

Kempisch Ondernemers Platform

Met trots hebben wij de nieuwe website van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) opgeleverd. Het KOP is het overkoepelend orgaan van verschillende ondernemersverenigingen uit de Kempen. De Kempische ondernemers hebben de krachten gebundeld om nog verder voorop te lopen om met hoogwaardige, technologische industrie een betrouwbare supplier te worden voor andere regio’s, zoals Brainport.

Daarnaast wordt ook gezamenlijk gekeken naar de merkbare nadelige consequenties, zoals het vastzitten van de infrastructuur en de opkomende bedrijvigheid, wat ook weer krapte op de huizenmarkt geeft. Het niet verkrijgen van goede arbeidskrachten is hierbij de grootste uitdaging in de maakindustrie. Binnen het KOP zijn meerdere samenwerkingsverbanden om op alle onderdelen de doelstellingen te halen.

Wat hebben we gedaan voor het KOP

De website heeft een uitgebreide filterfunctie: (nieuws)artikelen kunnen geselecteerd worden naar gemeente, branche, en/of thema. Tevens biedt de website een agendafunctionaliteit en staan alle bedrijven die lid zijn van een Kempische ondernemersvereniging erop gepubliceerd. Dit zijn er in totaal meer dan 800 bedrijven. Zij kunnen hun eigen logo, contactpersonen, foto’s, video’s en/of bedrijfsgegevens uploaden. De contactpersonen zijn alleen te zien, indien men is ingelogd.

Het secretariaat van het KOP is verantwoordelijk voor het vullen van de website. Boost Creators heeft samen met Maarten van Ham, eigenaar van 1412 Marketing & Media, de website van het KOP gerealiseerd.

Bekijk hier de website www.hetkop.nl.

#hetkop

#website #wordpress #persoonlijk #strategie #1412 #webdesign #functioneel ontwerp #Bergeijk #Eersel # Reusel #Bladel #boostyourbusiness

© 2020 Boost Creators