T 0497 234001

KoepelKampioen

Ook op deze referent zijn we trots: de KoepelKampioen. Zij zijn de kampioen in het leveren en plaatsen van dakkoepels en glasstraten. Het doel is om eenvoudig en eerlijke producten te leveren tegen de laatste kosten, die je kunt vinden. De producten van de KoepelKampioen blinken uit in haar eenvoud. Voor je woning of veranda zijn er twee modellen in verschillende breedtes te verkrijgen. That’s it. Niet meer, niet minder. Gewoon het allerbeste product wat voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften in de meest eenvoudige uitvoering.

Wat hebben we voor de KoepelKampioen gedaan

De mensen achter de KoepelKampioen hadden veel ideeën over het vermarkten van hun producten. Boost Creators heeft hier ‘handen aan voeten’ aan gegeven. Het moest niet alleen een uitstraling hebben van de laagste prijs, maar ook dat men volledig ontzorgt wordt bij het plaatsen van de koepel of glasstraat. Na een brainstormsessie maakten wij een presentatie met het logo van de KoepelKampioen en de eerste opzet van de huisstijl. Daarna werkten wij de volledige branding uit voor de KoepelKampioen.

De website voor de KoepelKampioen

MoDe website van de KoepelKampioen is gericht op de consument. Met slechts drie menu-items (‘Producten’, ‘Hoe werkt het’ en ‘Waarom KoepelKampioen’) vindt de bezoeker van de website alle informatie, die men wenst te lezen bij het aanschaffen van een koepel of lichtstraat. De website is gebouwd in WordPress. De medewerkers van de KoepelKampioen kunnen eenvoudig de teksten en afbeeldingen wijzigingen.

Heeft u ideeën over een nieuwe website die gericht moet zijn op de consument en/of de zakelijke markt? Laat het ons gerust weten, wij denken graag mee!

© 2019 Boost Creators