T 0497 234001

Signgrass

Voor Signgrass uit Bergeijk realiseerde Boost Creators een nieuwe website. Signgrass is gespecialiseerd in het produceren van kunstgras logo’s en speelmatten. Al hun producten zijn custom made en worden wereldwijd door hun klanten geïnstalleerd bij o.a. top voetbalclubs, internationale sportevenementen, scholen, campings en openbare ruimtes. Dankzij de unieke tuft-techniek is het voor het bedrijf van Leon van Zijl mogelijk een logo, slogan en/of design, tot 4 x 9 meter uit één stuk, in detail te produceren.

Wat hebben we voor de Signgrass gedaan

Op de volledig Engelstalige website diende de drie bedrijfsonderdelen direct te zien zijn: ‘Sport’, ‘Fun & Play’ en ‘Commercial Flooring’. Elk onderdeel heeft een eigen kleur en ook bij de fotogalerij zit een filterfunctie voor deze drie onderdelen. Net als het logo is ook de website van Signgrass erg kleurrijk. Laatste nieuws en opleveringen kunnen de medewerkers van Signgrass eenvoudig via het WordPress-systeem publiceren. Technische specificaties worden met icoontjes verduidelijkt en middels het downloaden van productsheets kan men verdere technische informatie vinden. Naast de koppelingen met social media, is er ook een mogelijkheid voor inschrijving voor de nieuwsbrief.

Heeft u ideeën over een nieuwe website die gericht moet zijn op de consument en/of de zakelijke markt? Laat het ons gerust weten, wij denken graag mee!

© 2019 Boost Creators