T 0497 234001

THMI

TH Meubel & Interieur (THMI) is in 2010 opgericht door de Bergeijkenaren Joost Theuws en Mark Hoskam. Ondertussen is het bedrijf uitgebreid naar circa 10 collega’s en ontwerpen en realiseren zij complete interieurs. Van ziekenhuis tot kantoor en van restaurant tot particulier: de klantenkring van THMI is breed. In 2018 verhuisde THMI naar een nieuwbouwpand in Westerhoven en zij beschikken daar over één van de modernste werkplaatsen van De Kempen.

Wat hebben we voor THMI gedaan

Na de verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand in Westerhoven, was het voor THMI de tijd om de website te vernieuwen. Mark en Joost wilden op hun nieuwe website graag met mooie beelden werken. Gelukkig was er goed fotomateriaal beschikbaar van het interieur dat zij de afgelopen tijd hebben gerealiseerd. De huisfotograaf van Boost Creators zorgde voor de foto’s van en in het nieuwe pand van THMI. Om de website persoonlijker te maken, werden ook alle medewerkers gefotografeerd.

De website voor THMI

De bezoeker van de website van THMI krijgt bij het openen van de website direct de keuze om zakelijke projecten of om werk bij particulieren te zien. Nadat men een keuze heeft gemaakt, kan men door middel van icoontjes een filter toepassen. Voor elk project heeft Boost Creators de tekst geschreven. Naast deze referenten is er uiteraard meer terug te vinden op de website: onder andere foto’s en een omschrijving van de moderne werkplaats en wordt het professionele team voorgesteld. Bezoek eens de website: www.thmi.nl.

Heeft u ideeën over hoe uw nieuwe website eruit moet komen te zien? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

© 2020 Boost Creators