T 0497 234001

Website Veldhoven

Bent u met uw bedrijf gevestigd in Veldhoven en op zoek naar een creatief webbureau in de buurt? Dan bent u aan het juiste adres bij Boost Creators in Eersel voor het realiseren van uw eigen website en website onderhoud.

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebruiksvriendelijke websites op maat gemaakt

Boost Creators is werkzaam vanuit de omgeving van Veldhoven en bouwt gebruiksvriendelijke websites die naar wens op maat gemaakt zijn. Uw eigen invloed is groot, zodat de website altijd aan zal sluiten bij uw eigen wensen en bij de huisstijl van uw bedrijf. Ook verenigingen of andere partijen kunnen terecht bij Boost Creators voor het bouwen en technisch realiseren van een eigen website. Bij het ontwikkelen van een website staat de gebruiksvriendelijkheid voorop, voor een eenvoudig en prettig gebruik van de website. Hierbij wordt gezorgd voor een zo hoog mogelijke conversie door middel van een interactief webdesign met relevante content voor uw klant. Sy-Nergy Tilburg ging u al voor en hiervoor heeft Boost Creators de website ontworpen en technisch gerealiseerd.

Uw website in eigen beheer in WordPress

De websites die Boost Creators realiseert beschikken over een WordPress CMS (Content Management Systeem) zodat u zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen kunt wijzigen op de website naar eigen wens. De gebruiksvriendelijkheid van deze CMS ligt hoog, waardoor u uw eigen website eenvoudig kunt beheren en aanpassen. Ook is het mogelijk om vanuit de omgeving Veldhoven een WordPress website te laten opbouwen door Boost Creators. Deze website wordt in overleg met u opgesteld zodat deze geheel naar eigen wens is. Hierbij hanteert Boost Creators een persoonlijke aanpak waarbij actief mee wordt gedacht aan de opvulling en invulling van de webshop voor een hoge conversie. Boost Creators beschikt over ruime ervaring in grafische vormgeving en webdesign voor een professionele uitstraling van uw webshop en website.

Website onderhoud en optimalisatie

Boost Creators in omgeving Veldhoven helpt u graag met het ontwikkelen van uw professionele en gebruiksvriendelijke website en/of webshop. Ook na het realiseren van deze website kunt u rekenen op de website onderhoud service van Boost Creators. Hierbij kunt u denken aan het blijven optimaliseren van uw website voor een verbeterde vindbaarheid in Google en voor het blijven verhogen van de conversie op uw website.

Bij Boost Creators in omgeving Veldhoven bent u aan het juiste adres indien u op zoek bent naar een creatief, professioneel webbureau, waarbij de persoonlijke aanpak groot is. Onze websites worden gebouwd conform de laatste standaarden van HTML5 / CSS3 voor een optimaal gebruik van de website. Ook wordt er rekening gehouden met het optimaliseren van de website voor SEO, voor een hoge positie in zoekmachines.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Boost Creators in omgeving Veldhoven.

© 2020 Boost Creators