T 0497 234001

Wij gaan als volgt te werk:

    Webdesign

Wij beheersen webdesign tot in de puntjes en we houden van heldere en gebruiksvriendelijke websites. Hierdoor is het webdesign helder, effectief en gebruiksvriendelijk. Het design wordt geheel in overleg met u gemaakt en afgestemd op uw wensen. In een kort gesprek gaan we de kernpunten benoemen en zoeken we de beste oplossing voor u. Al onze websites zijn geschikt voor mobiel, tablet en smartphone.

 

   Technische realisatie

Zodra alle design elementen akkoord zijn, kunnen we starten met de technische realisatie. Alle designs worden omgezet naar HTML/CSS. Dit zijn de basis elementen voor de website. Daarnaast worden de elementen gekoppeld aan de achterliggende techniek. Hiervoor gebruiken we WordPress. Een gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de klant gemakkelijk zelf content (teksten, video’s en foto’s) kan wijzigen, verwijderen of toevoegen.

 

   Beveiligde website

Is je site veilig? Bijna iedere website verwerkt persoonsgegevens van bezoekers, bijvoorbeeld via het contactformulier. Een veilige site is een betrouwbare site. Dit is een HTTPS verbinding (groende slotje voor de URL). Deze websites zijn beveiligd middels een SSL certificaat waardoor het verkeer tussen website en bezoeker niet kan worden onderschept. Het verbetert tevens je positie in Google.

 

   Betrouwbare hosting

Wanneer je een website laat bouwen moet deze natuurlijk vrijwel altijd bereikbaar zijn. Hiervoor heb je webruimte nodig, ook wel hosting genoemd. Wij regelen de webhosting exclusief voor onze klanten! Waarom? Om de continuïteit van je website te kunnen garanderen. Wij regelen veiligheid, backups en updates.

 

   Testen en online plaatsen

Zodra de website helemaal gebouwd is wordt het tijd voor de test en feedback fase. Alle mogelijkheden van de website worden getest en de website wordt aan u voorgelegd ter goedkeuring en feedback. In deze fase lopen we samen door alle functionaliteiten heen en kijken we naar eventuele laatste aanpassingen. Na goedkeuring van de website en de laatste verrichte aanpassingen is het tijd voor de oplevering. De website wordt van de testomgeving naar het definitieve adres verplaatst en zal vanaf dit punt volledig operationeel zijn.

Website Creators

Website Creators in een onderdeel van het creatieve Boost Creators team. We werken samen met vast team van freelancers. Webdevelopers, webdesigners, tekstschrijvers en fotograven.  Samen met de expertises en kennis van de Boost Creators komen we tot een mooi resultaat!

 

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boost

your website

© 2020 Boost Creators